Výrobci

Reklama
Otáčející reklama Otáčející reklama

Kontakt

Počítadlo přístupů

TOPlist

Newsletter




Nanoray 750

Nanoray 750

Badmintonová raketa Yonex Nanoray 750 se vyznačuje především svou všestranností. Díky nové technologii rámu New Aero Frame, který zajišťuje minimální odpor vzduchu, bude váš švih rychlý a zároveň kontrolovaný.

Více detailů

Sleva!
3 799Kč s DPH
3 799Kč bez DPH

4 230Kč s DPH

Dostupnost: dodací doba cca 3 pracovní dny


Hmotnost rakety 3U = 85 g
Velikost gripu G4
Barva rakety zlatá
Barva omotávky černá
Doporučený výplet NANOGY 98 - gold
Materiál - rám rakety H.M. Graphite, NANOMETRIC
Četnost hraní každý den
Styl hry aktivní styl hry s donucením soupeře k chybám
Materiál - shaft rakety H.M. Graphite, X-FULLERENE

 

Při prasknutí výpletu je nutné výplet co nejdříve vystříhat

 

Raketa je vypletena výpletem Nanogy 98 na 10/10.5kg. V případě Vašeho zájmu lze ZDARMA přeplést jakýmkoli výpletem Yonex

 

Badmintonová raketa Yonex Nanoray 750 se vyznačuje především svou všestranností. Díky nové technologii rámu New Aero Frame, který zajišťuje minimální odpor vzduchu, bude váš švih rychlý a zároveň kontrolovaný. Raketa je ideální volbou pro ženy, dívky a děti, které nutí hrát své soupeře v zadní části kurtu, případně ještě nemají dostatek síly na razantní švih. Při měření rychlosti klírů byla Nanoray 750 až o 20 km/h rychlejší než starší modely.

Doplňující popis

V čem spočívá tajemství rychlejších a přesnějších klírů?

  • Rakety Nanoray dosahují optimálního vyvážení mezi vysokou repulsí (pružnost rámu při odehrání míče) a klidným švihem při úderu, a to pomocí technologie New Aero Frame. Tajemství výjimečného švihu raket Nanoray je v unikátní konstrukci hlavy, která využívá novou Yonex New Aero Frame technologii. Ta spočívá v rozdílném průměru (tloušťce) rámu mezi jeho vrchní a spodní částí. Tenčí průměr vrchní části rámu minimalizuje odpor vzduchu a tím zvyšuje rychlost hlavy rakety, zatímco silnější průměr spodní části rámu dodává raketě vyšší čelní stabilitu a maximální repulsi.
  • Unikátní lehká hlava rakety s podporou Trans-Weight systému, který zajistí výbornou repulsi mezi hlavou rakety a rukojetí bude přenos Vaší energie do úderu až o 9 % vyšší.
  • V raketě je použita unikátní technologie Nanometric, která zlepšuje přilnavost mezi uhlíkovými vlákny a podstatně tím snižuje hmotnost rakety, ale zároveň zachovává její celkovou tuhost.
  • Isometrická hlava rakety poskytuje o 32% větší Sweet Spot (optimální úderovou plochu) oproti běžným raketám. Na rozdíl od běžných tvarů hlavy rakety isometrická hlava rakety vyrovnává délkový rozdíl mezi podélnými a příčnými strunami. Tím zvětšuje Sweet Spot, což umožňuje výrazně lepší odehrání míče i v případě ne zcela optimálního úderu.


Košík  

(prázdný)

Přihlášení

AKTUALITY

Pro všechny naše zákazníky nabízíme partnerskou slevu 25% do autorizovaného eshopu adidas. Sleva se aktivuje při objednávce slevovým kódem SU471X20.

 

Novinky

Momentálně nejsou žádné novinky

Akční nabídka

Všechny slevy

Otáčející reklama Otáčející reklama